Your cart

Ostukorvis ei ole tooteid.

Visuaalse identiteedi käsiraamat — veebis - Visuaalse identiteedi käsiraamat — veebis - Visuaalse identiteedi käsiraamat — veebis - Visuaalse identiteedi käsiraamat — veebis - Visuaalse identiteedi käsiraamat — veebis

Erkki

Erinevate asjade veebi kolimine pole enam uudis, kuid oma igapäevases töös näeme tihti, et ettevõtete stiiliraamat on endiselt ainult dokument kellegi arvutis või mõnes pilveteenuses ning vajalikke faile muu meedia loomiseks on mõne aja möödudes peale nende valmimist raske leida või jagada uutele töötajatele või partneritele.

Püüdes seda probleemi lahendada, lõime WordPressil põhineva templeidi nimega Visivo, mis on loodud just visuaalse identiteedi erinevate elementide struktuuri, olemuse fikseerimiseks ning materjalide kiiret leidmist ja levikut arvestades.

Miks WordPress?

WordPressi kasutab maailmas enim veebilehti. Selle arendajate kogukond on suur ja platvormi igapäevane kasutamine on lihtne. Visivo toetab WordPress 6.0 versiooniga liidetud Design Editori mille abi võimalik templeiti erinevate võimalustega täiustada ja anda talle iseloomulikum välimus ilma koodi kirjutamata.

Miks on vaja järjekordset WordPress templeiti?

Visivo on loodud visuaalse identiteedi kasutusmugavust ja levikut silmas pidades. Selle eesmärk on tagada brändimaterjalide kiire kättesaadavus, alati uuendatud versioonide kasutamine ja õigete failide kasutamine nii online kui trükiste puhul.

Mida Visivo täpsemalt pakub?

Visivo kasutajad saavad juurdepääsu mitmekülgsele tööriistakastile, mis sisaldab:

Erinevad stiilid templeidi sobitamiseks oma brändile visuaalse keelega, mis kõik sisaldavad lisaks tavaversioonile ka tumedat versiooni (Dark Mode).
Eraldi värvide lehte, kus võimalik lisada nii CMYK, RGB, HEX kui RAL koodid ning võimalus värvikoode ühe klikiga kopeerida.
Logini leht, kui soovite, et teie visuaalse identiteedi materjalidele pääseks ligi vaid need keda teie lubate.
Eraldi tööriistad vorminguteks, mis võimaldavad eraldada sisu parandades info kättesaadavust ning leitavust (Valikud tekstide ja piltide koos kasutamiseks, loetelud ja akordion, galeriid, failide allalaadimise plokid ja palju muud).

Kui palju Visivo maksab?

WordPressi poolt aksepteeritud tasuta versioon saab olema kõigile kasutamiseks saadaval kas WordPress.org lehel või oma WordPressi lehe templeitide valikus, otsides Visivo.

Tasuta versioonis pakume kasutajatele võimalust saada Visivo esmane kogemus – templeit toetab ühte visuaalset stiili nii Light kui Dark Mode‘is, sellel on sisuleht, blogi võimekus ning WordPress Design Editori tugi.

Tasuline versioon sisaldab kõiki eelnevalt mainitud võimalusi ja maksab ühekordse litsentsitasuna 59€, millele lisandub käibemaks.

Kellele see mõeldud on?

Ettevõtted, kel oluline, et visuaalse identiteedi ja -kommunikatsiooni materjalid oleksid korrastatud, avalikud ning kergesti jagatavad oma partneritele.

Disainerid ja loovstuudiod, kes oma igapäevatöös loovad ettevõtetele erinevaid materjale ning soovivad, et loodud materjalid oleks struktueeritud ning kõikidele osapooltele kergelt leitavad.

Loomulikult on lehe sisu igaühe enda teha, lisage sinna mistahes materjale, struktueerides seda enda vajadustele vastavalt.

Registreeri oma huvi ning oled esimene, kes selle tööriistaga saab toimetama hakata.

Kirjuta meile hello@sviiter.ee ning anna meile edast teada. Hea võimalus uudistega kursis olekuks on liituda ka meie uudiskirjaga.